Bir Profesyonel Gibi Duvarlarınızı Galeriye Dönüştürün

Bir Profesyonel Gibi Duvarlarınızı Galeriye Dönüştürün

İç tasarım; mobilya, süs eşyaları, nesneler ve boya ve aydınlatma gibi unsurların seçimiyle kişilikli ortamlar yaratmakla ilgilidir. Birçoğumuz bunu sezgisel olarak yapıyoruz; bizi memnun eden her şeyi bir araya getirip o nesnelerde uyum buluyoruz.

 

Ancak, bazen kompozisyonlarımız beklediğimiz gibi çıkmaz, bu nedenle dengesiz veya üst düzey düzenlemelerden kaçının (ve gereksiz öğeler satın almayın) düzeninizi planlayarak başlamak en iyisidir. Bir konsept, renk paleti bulun ve fikrinizi kaba bir çizim veya kendi panonuzda yakalayın.

 

Duvarlarınızı Galeriye Dönüştürmeyi Nasıl Öğrenirsiniz?

 

Dekorasyon birçok yönden öğrenilebilir. Bazı insanlar güzel alanlar yaratmak için doğuştan yeteneklidir ve dış dünyadaki referansları araştırarak teknikleri bağımsız olarak öğrenebilirler. Öte yandan, diğer insanların biraz pratiğe ihtiyaçları vardır.

Çoğu insan kitaplara ve dergilere danışarak ve çevrimiçi kurslar alarak stillerini geliştirebilir. İkincisi, bir kez sadece profesyoneller tarafından kullanılabilir, mobilya restorasyon kursları gibi çok özel ipuçlarına odaklanabilir.