Her Şey Detaylarda Saklı

KENDİ TARZINIZI OLUŞTURUN!

 Şimdi kişisel favorilerinize dekorunuzda önemli bir yer vermenin zamanı. Benzersiz bir ev oluşturmak için eserleri, renkleri ve desenleri uyuşmamaya cesaret edin. Doğru ya da yanlış diye bir şey yok - her şey sizin belirlediğiniz gibi olacak!

Sonunda sizlere sitemizi sunmak için mutluyuz. Evinizde istediğiniz görünümü oluşturmak için kendi galeri duvarınızı oluşturmanıza yardımcı olan bir marka. Özelliklerinize göre bir galeri duvarı tasarlamak için çeşitli duvar renkleri, düzenleri ve çerçeveler arasından seçim yapın. Dilediğiniz tasarımı seçebilir ve duvarınıza eşsiz bir görüntü verebilirsiniz.

Eskiyi yeniyle birleştir!
Benzersiz bir stil karışımı ile başarı elde etmenin, eski öğeleri yenileriyle birleştirmekle çok ilgisi vardır. İkinci el ve yadigar ürünler, zamansız tasarım klasikleri veya zincir mağazalardan en son gelenler ile eşleştirilmiş duvarlar harika görünüyor.

 

Büyük bir duvar seçin!
Karakterinizi ve kişiliğinizi tanımanın mutlak en kolay yollarından biri bir galeri duvarı tasarlamaktır! Farklı kategorilerdeki motifleri birleştirin - grafiksel, elle çizilmiş ve vintage hepsi birlikte harika görünüyor. Şu anda tanık çağda sanatta önemli bir eğilim var; daha fazla renk, karışık stil ve desen kullanımıdır. Daha kişisel bir görünüm oluşturmak için farklı boyutların yanı sıra ahşap çerçeveleri metal çerçevelerle eşleştirin.

 

Bir odak parçası etrafında posterlerinizi dekore edin.
Doğru görünümü elde etmek için, dekoru temel alacak bir öğe seçin, ardından etrafında posterlerinizi inşa edin!

 

Desenleri, renkleri ve malzemeleri birleştirerek tecrübe sahibi olun.
Büyük desenli çiçek kumaşları, kareler ve soyut şekiller - burada kural yok! Kural sizsiniz. 
Açık renkli duvarlara sahip nötr renkli bir tabanla başlayın, renk, desen ve farklı dokular eklemek her zaman daha kolaydır.